Contact

Heb je vragen of wil je graag iets specifieks laten borduren? Contacteer ons gratis en volledig vrijblijvend via 

  • info@villaverdi.be of 
  • bel 0473 88 56 47  of 
  • kom langs in de Essenstraat 3 te Bissegem

We nemen zo snel mogelijk contact op!
Voor alle vragen geldt: hoe creatiever, hoe liever!

Tot binnenkort!


Over ons

Villa Verdi is de afkorting van Villa Verdiere en staat voor de huiselijke sfeer gecreërd door de familie Verdiere. Deze borduurstudio begon als een leuke hobby tijdens de middagdutjes van dochterlief en groeide uit tot wat het nu is: een borduurstudio waar zowel eigen creaties als ideeën van jullie welkom zijn om op textiel te borduren.

Onze webshop is gespecialiseerd in exclusieve en persoonlijke cadeaus. Al onze artikelen kunnen geborduurd worden met een tekst of naam naar keuze voor een persoonlijk tintje. Zo creëren we samen het perfecte cadeautje. Wij borduren alles in de eigen borduurstudio.

Villa Verdi staat voor:

  • Kwalitatief borduurwerk
  • Persoonlijke aanpak
  • Korte levertijden, want we werken ook in het weekend
  • Optimale prijs-kwaliteit verhouding

Voor bestellingen of voor informatie over onze producten kan je altijd contact met ons opnemen. Wij proberen die zo snel mogelijk te beantwoorden. Verder kan je in deze webshop met ons uitgebreid assortiment gemakkelijk je cadeaus online bestellen. Vanaf €50 wordt de bestelling gratis verzonden.

Villa Verdi werkt enkel met kwalitatief hoogwaardige producten. Zo zijn alle handdoeken uit 100% katoen en de meeste zelfs van Egyptisch katoen. Ook onze andere producten werden met zorg geselecteerd en getest. Wij hechten niet alleen veel belang aan de kwaliteit van ons assortiment, maar ook aan onze klanten. Zo proberen we steeds weer een zo persoonlijk mogelijk cadeau te maken.

Elke dag wordt de webshop geoptimaliseerd om alles zo overzichtelijk mogelijk te maken en om nieuwe artikelen aan ons assortiment toe te voegen. Mocht je dus nog een bepaald product missen of heb je nog suggesties, neem dan gerust contact met ons op!